Punsohu.eu

Pranim dhe Këshillim i Klientëve

	 	 

Agjensioni rekrutues PUNSOHU EU brenda saj ka themeluar si subjekt biznesor Agjensionin Turistik EU TRAVEL SH.P.K. Ky subjekt do ketë selinë e vet në çdo qytet të Republikës së Kosovës.

EU TRAVEL SH.P.K momentalisht është duke konsoliduar stafin e vet profesional, dhe në këtë kontekst shpall këtë konkurs për pozitën:

Pranim dhe këshillim i klientëve

Detyrat tuaja:

 • Bëni pranimin e klientëve;
 • Punoni në arritjen e synimeve në lidhje me ofrimin e shërbimeve adekuate sipas kërkesave të klientëve;
 • Akomodimi i kërkesave të klientëve;
 • Gjetja e shërbimeve të kompanisë në lidhje me klientët;
 • Krijimi marrëdhënieve të mira me klientët.

Profili juaj:

 • Përvojë paraprake në shitje, cilësi të lartë në këshillim dhe ofrimin e të dhënave;
 • Familjarizim me shërbimet tona;
 • Aftësi të mira negociuese, aftësi në identifikimin e kërkesave të klientëve;
 • Aftësi të mirëmbani marrëdhënie të mira me klientët;
 • Aftësi të vlerësoni kërkesat individuale të klientëve;
 • Përvojë të punoni nën ndikimin e stresit të punës;
 • Aftësi të përshtateni ndaj ndryshimeve në punë;
 • Aftësi të bashkëpunoni më menaxhmentin;
 • I orientuar në detaje;
 • Përvojë në menaxhimin e aktiviteteve të punës;
 • Dosje e pastër penale.

Ju lutem dërgoni CV (me një foto tuajën) dhe një letër motivuese në travelagency@punsohu.eu 
Mundësisht cekni në Subject pozitën e punës për të cilën aplikoni.
Afati i fundit për aplikim: 10 Korrik, 2021

Për më shumë rreth sherbimeve tona na ndiqni ne Instagram @Punesohu.eu

https://www.instagram.com/punesohu.eu/

Shikime 716
Kategoria Administratë
Skadon 25 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC