Punsohu.eu

Faturist/e, Kalkulant/e

	 	 

Agjensioni rekrutues PUNSOHU EU brenda saj ka themeluar si subjekt biznesor Agjensionin Turistik EU TRAVEL SH.P.K. Ky subjekt do ketë selinë e vet në çdo qytet të Republikës së Kosovës.

EU TRAVEL SH.P.K momentalisht është duke konsoliduar stafin e vet profesional, dhe në këtë kontekst shpall këtë:

K O N K U R S 

në pozitën

Faturist/e, Kalkulant/e

Detyrat tuaja:

 • Menaxhon balancet e llogarive të ndryshme për të identifikuar mospërputhjet
 • Mbledh të gjitha të dhënat e arkëtueshme për të llogaritur faturat
 • Kontrollon futjen e të dhënave në sistemin e kontabilitetit për të siguruar saktësinë e faturës përfundimtare
 • Lëshoni dhe dërgoni fatura
 • Pranoni pagesa përmes mënyrave të ndryshme dhe kontrolloni besueshmërinë
 • Pranoni dhe trajtoni ankesat e klientëve në lidhje me faturat
 • Raportoni tek menaxhmenti

Profili juaj:

 • Përvojë paraprake si futurist/e, kalkulant/e apo kontabilist/e
 • Aftësi të zbatoni dispozitat ligjore
 • Njohuri e jashtëzakonshme e pakos MS OFFICE, njohuritë në programet e specializuara të faturimit janë të mirëseardhura
 • Njohuri të mira matematikore
 • Aftësi të jashtëzakonshme komunikimi
 • Aftësi të jashtëzakonshme organizative

Ju lutem dërgoni CV (me një foto tuajën) dhe një letër motivuese në travelagency@punsohu.eu. Mundësisht cekni pozitën e punës për të cilën aplikoni në Subject.

Për më shumë rreth sherbimeve tona na ndiqni ne Instagram @Punesohu.eu

https://www.instagram.com/punesohu.eu/

Shikime 743
Kategoria Financa
Skadon 24 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC