Punsohu.eu

Ekspert/e i/e Procesimit të Biletave

	 	 

Agjensioni rekrutues PUNSOHU EU brenda saj ka themeluar si subjekt biznesor Agjensionin Turistik EU TRAVEL SH.P.K. Ky subjekt do ketë selinë e vet në çdo qytet të Republikës së Kosovës.

EU TRAVEL SH.P.K momentalisht është duke konsoliduar stafin e vet profesional, dhe në këtë kontekst shpall këtë:

K O N K U R S 

në pozitën

Ekspert/e i/e procesimit të biletave

Detyrat tuaja:

  • Procesimi i biletave sipas kërkesës së klientëve
  • Procesimi i kërkesave dhe ankesave të klientëve lidhur me udhëtimin dhe bagazhimin
  • E aftë t’iu përgjigjet nevojave të klientëve për informim
  • Njofton klientët për ndryshimet e orareve të nisjes, apo dhe anulimit të udhëtimeve, i mban gjithnjë klientët të mirëinformuar

Profili juaj:

  • Aftësi të jashtëzakonshme komunikimi të ndërveproni me profesionalizëm me pasagjerët, kolegët dhe ekipin e punës
  • Njohuri të jashtëzakonshme kompjuterike
  • Të jeni së paku 18 vjece dhe të keni të përfunduar shkollën e mesme (të keni përvojë paraprake pune në këtë pozitë)
  • Kandidatët që e kanë të përfunduar degën e turizmit në nivelin Bachelor kanë avantazh

Ju lutem dërgoni CV (me një foto tuajën) dhe një letër motivuese në travelagency@punsohu.eu. Mundësisht cekni pozitën e punës për të cilën aplikoni në Subject.

Suksese!

Shikime 465
Kategoria Turizëm
Skadon 24 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC