Express Store

Kasap

	 	 

KONKURS PUNE

Pozita: Kasap

Vendi: Pejë

Lloji: Orar i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të pranoni dhe përshendesni  konsumatoret me mirësjellje;
 • Të përgjigjeni në pytjet e konsumatorëve duke i ofruar shërbim;
 • Të mirëpresin konsumatorët dhe te ju ofrohet mall cilesorë ; 
 • Të mirëmbani dhe kujdeseni për sektorin perkates;
 • Të kontrolloni gjendjen e produkteve të mishit në sektor.

Kërkesat për poziten:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme;
 • Përvojë paraprake pune në sherbim ndaj konsumatoreve dhe shitje në pakicë;
 • Përvojë paraprake në prerjen dhe përgaditjen e mishit;
 • Njohuri ne marinimin dhe pergaditjen e produkteve të mishit.

Ju përfitoni:

 • Saktësi në pagë;
 • Sigurim Shëndetësorë;
 • Asistencë, edukim dhe trajnime shtesë;
 • Rekreacion.

Express Store - "2 HapaLarg" - Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve te shitjes me pakicë, është duke kërkuar punëtorë tëzellshëm, ambicioz dhe tëgatshëm për punë dhe sfida të reja.

Procesi i Aplikimit:
Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet  me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: hr@expressstore-ks.com  
Konkursi mbetet i hapur nga data: 08.06.2021–17.06.2021

Shikime 298
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC