AltaVia Travel

Agjent/e i/e shitjes

	 	 

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA TË PUNËS

Pozita:                                       Agjent/e i shitjes
Njësia / Departamenti:           Altavia - Leisure
Niveli:                                        1-Agjente
Orari/kontrata:                         I plotë, sezonale me mundësi vazhdimi

RRETH NESH                                                                                

AltaVia Travel është themeluar ne vitin 2001 ne Prishtinë. Ne jemi një prej agjencive lidere në tregun e udhëtimeve në Ballkanin Perendimor.  Zyrja jonë kryesore gjendet në  qendër të Prishtinës. Ekipi jonë ka mesatarisht 11 vjet pervojë pune dhe është i dedikuar, motivuar dhe pergaditur profesionalisht të asistojnë klientin me cdo kërkese që  ndërlidhet me udhëtimin apo pushimin e tyre.

Detyrat                                                                                           

Punonjësi në  këtë pozitë duhet të  jetë në  gjendje të:

 • Hulumtoj tregun, zhvilloj dhe promovoj shërbimet turistike
 • Planifikoj udhetimet dhe pushimet e klienteve
 • Jep informata dhe sugjerime për klientet
 • Informon klientet
 • Ogranizoj fluturimin dhe transportin e turisteve
 • Aranzhoj dhe rezorvoj pako turistike
 • Pargadise dokumentet e udhëtimit
 • Planifikoj itinerarin e udhëtimeve dhe akomodimeve

AFTËSITË, NJOHURITË DHE SHKATHTËSITË                         

 • Të zotoj gjuhen angleze në shkrim dhe lexim
 • Preferohet të  ket pervojë  pune në shitjen e aranzhmaneve turistike
 • Është e preferueshme por jo e domosdoshme të ketë mbaruar shkollimin e lartë apo shkollim profesional sipas Korrnizes Kombëtare të Kualifikimeve apo trajnim ndërkombëtar të  IATA-së
 • Të ketë trajnim dhe pervojë në perdorimin e sistemit të rezervimit Amadeus
 • Të zotoj perdorimin e aplikacioneve te MS Office si MS word, MS Excel, MS Outlook apo atyre të Google si Google Drive, Google Sheets, Google Docs, Gmail etj
 • Aftësi të punoj nën presion kohor

Procesi i aplikimit                                                                         

Nëse i përmbushni kushtet e lartcekura ju lutem dergoni aplikacionin (CV dhe një letër motivuese) me email në nabdulla@altaviatravel.com më se largu deri më 15.06.2021. Ne do t’ju kontaktojmë për intervistë nëse perzgjidheni në listën e shkurtë.

Suksese.

Shikime 1891
Kategoria Shitje
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC