Staffus

Ekspert i zhvendosjes (që flet gjuhën gjermane) - Remote

	 	 

Relocation team job announcment

Ekspert i zhvendosjes (që flet gjuhën gjermane) për zyrën tonë në Prishtinë.

Staffus, ndër të tjera, është një kompani rekrutimi e cila rekruton staf infermieror nga vende të ndryshme te botës për punëdhënësit në Gjermani. Dhënia e mbështetjes dhe të qenit I gatshëm për të ndihmuar kandidatët tanë  infermierë  për t'u zhvendosur në Gjermani është e një rëndësie të madhe. Ne duam që kandidatët tanë të ndihen rehat, të sigurt dhe të dinë se ata mund të mbështeten tek ne. Ne kujdesemi për secilin detaje te zhvendosjes së tyre.

Për shkak të rritjes së vëllimit të punës, ne jemi duke kërkuar Ekspert te Zhvendosjes (Relocation Expert) për zyrën tonë në Prishtinë i cili/a do të kryejë detyrat e mëposhtme:

 • Kontakti i parë me kandidatët të cilët janë në procesin e zhvendosjes
 • Mbështetje aktive në kërkimin e akomodimit për kandidatët në vendin e zhvendosjes, nëse është e nevojshme
 • Ndihma në marrjen e kontratave të nën-qirasë dhe ndarjen e dokumentacionit të shërbimit të qirasë me departamentin e financave
 • Të jetë përgjegjës/e për organizimin e transportit në vendin e destinacionit, ekzekutimin e njoftimit për zhvendosjen, planifikimin e zhvillimit të profilit të zhvendosjes,të gjitha shërbimet dhe ofertat përkatëse dhe mbështetëse (webinars etj)
 • Mbështetja e financave lokale për të hapur / mbyllur faturat ose shpenzimet para se të ndodhë zhvendosja e kandidatit
 • Sigurohet që të gjitha dokumentet janë gati dhe kontrollet përfundimtare të datës së konfirmuar të fillimit të punës, data e dorëzimit te çelësave etj.
 • Përgatitja dhe azhurnimi i orarit të zhvendosjes në bashkëpunim dhe mbështetje totale me Kandidatin për në vendin e destinacionit.
 • Dhënia e mbështetjes në bileta të hapura të ndihmës për kandidatin e zhvendosur, nëse është e nevojshme
 • Përgjigjja e pyetjeve specifike krahas udhëtimit të kandidatit nga bordi deri sa të largohen për në vendin e destinacionit
 • Kohë pas kohe përfshirja në rekrutimin e zhvendosjes së temave dhe aktiviteteve të lidhura. E-g.

Kërkesat:

 • Ju keni një diplomë përkatëse të Universitetit (Psikologji, Menaxhimi i Burimeve Njerëzore ose të lidhura me to)
 • Ju flisni shqip si gjuhën tuaj amtare dhe keni një nivel të avancuar të anglishtes dhe gjermanishtes (e nevojshme)
 • Ju e dini Gjermaninë, keni jetuar ose punuar në Gjermani dhe keni një mirëkuptim në lidhje me zhvendosjen (e nevojshme)
 • Përvoja e mëparshme në punët administrative ose të lidhura me financat do të ishte një avantazh
 • Ju jeni komunikues dhe mendjehapur me aftësi të mëdha shoqërore për të fituar njerëzit dhe ju pëlqen të merreni me njerëz, duke qenë mbështetës dhe i dobishëm ndaj tyre

Përfitimet:

 • Puna në një kompani me zhvillim dinamik dhe sfond ndërkombëtar
 • Mundësia e zhvillimit profesional dhe personal
 • Mjedisi pozitiv i punës
 • Fitime konkurruese dhe paga e rregullt,vetem 5 dite pune ne jave,
 • Aktivitete të ndryshme të kohës së lirë dhe kurse të gjuhës (nëse doni të mësoni një gjuhë të re ose të fitoni disa aftësi të reja)

Apply

Shikime 519
Kategoria Të tjera
Skadon 25 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC