Shell Kosova

Udhëheqës i Rrjetit të Restaurantëve

	 	 

K  O  N  K  U  R  S

UDHËHEQËS I RRJETIT TË RESTAURANEVE

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • MENAXHIMI I PUNËVE DHE PERSONELIT NË GJITHË RRJETIN E RESTAURANEVE,
 • MENAXHIMIN E RUAJTJËS DHE RRITJËS SË SHITJEVE TË PRODUKTEVE TË RESTAURANEVE,
 • MENAXHIMIN E ARRITJEVE TË SYNIMEVE DHE QËLLIMEVE PËR RRJETIN E RESTAURANEVE,
 • ORGANIZON FURNIZIMIN E RESTAURANEVE  ME PRODUKTE TË NEVOJSHËM PËR SHITJE,
 • KONTROLLIN E CILSIË SË USHQIMMEVE ,SHERBIMEVE DHE PUNËN E MENAXHERAVE TË RESTAURANEVE
 • MAKSIMIZON RENTABILITETIN DUKE SIGURUAR KONTROLLIN E PUNËS ,MONITORIMIN E SAKTËSISË NË PUNË,
 • MIRËMBAN AMBIJENTIN DUKE KONTROLLUAR PASTERTINË, CILËSINË E SHËRBIMËEVE DHE MONITORIMIN E PËRGJITHSHËM NË PUNË,                         
 • PËRMIRËSON DHE NGRITË REPUTACIONIN E DEPARTAMENTIT,DUKE PRANUAR VËREJTJET NË PUNË PËR PËRMBUSHJEN E KËRKESAVE TË REJA DHE TË NDRYSHME, DUKE EKSPLORUAR MUNDËSITË PËR TË SHTUAR VLERËN E ARRITJEVE TË PUNËS ,                           
 • PËRPILIMI I RAPORTEVE TË PUNËS DHE RAPORTIMI I TYRE TE DREJTORI I RRJETIT,
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORË E TJERA TË KOMPANISË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME

 • MENAXHIMI I NJERËZËVE, PLANIFIKIMI, NGRITJA E PUNËS NË GRUP, DHËNJA E INFORMATAVE KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT, ZHVILLIMI I BUXHETEVE, VETË- MOTIVIM, ZGJIDHJA E KONFLIKTIT, KOMUNIKIM TRANSPARENT
 • SHKOLLIMI I LARTË PËR HOTELERI, GASTRONOMI GRADA BACHELOR ,PËRPARSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË PUNËS  ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA E E GJUHËS ANGLEZE E DOMOZDOSHME,
 • PATEN SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJ  PUNE NË HOTELERI, MINIMUM 5 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TË BEHET  VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-N TUAJ  ME FOTO PERMES  E-MAIL ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-16.00 NE ,TEL:+38349940014

Shikime 572
Kategoria Menaxhment
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC