AMARO Restaurant

Kamarier, Shankist, Ndihmëse-kuzhinere

	 	 

Restaurant Amaro në Prishtinë (Ulpianë) kërkon punëtorë në këto pozita:

Kamarier (1):

  • Përvojë pune paraprake apo njohuri elementare
  • I përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues

Shankist (1):

  • Njohuri elementare në lëminë e njejtë
  • I përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues
  • Do të ketë mundësi të përparimit në karrierë

Ndihmëse-kuzhinere (1, femër):

  •  Përvojë pune paraprake apo njohuri elementare në lëminë e njejtë
  • E përgjegjshme, komunikuese dhe bashkëpunuese
  • Do të ketë mundësi të përparimit në karrierë

Të interesuarit të kontaktojnë në këtë numër: 049 873 333, ose 044 111 733.

Shikime 454
Kategoria Gastronomi
Skadon 22 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC