GEP - Postë e shpejtë

Shpërndarës të Porosive (Postier) - Prishtinë, Ferizaj

	 	 

KONKURS PUNE

Lokacioni: Prishtinë, Ferizaj

Pozita:  SHPËRNDARËS TË POROSIVE  (POSTIER)

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Shpërndarja e dërgesave deri tek adresa e saktë e klientit.
  • Skenimi i porosive në kohë reale.
  • Dërgimi i SMS tek furnitorët dhe pranuesi i pakos në rast se dërgesa është problematike.

Kriteret e punësimit

  • Shkollimi i mesëm;
  • Përvoja  e punës  (përparësi)
  • Patentë shoferi (Kategoria B) - obligative
  • Aftësi të mira komunikuese

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarit mund të aplikojnë në mënyrë elektronike duke dërguar CV në këtë:
e-mail: pune.gep@gmail.com

GJATË APLIKIMIT TË “SUBJECT”  DUHET TË SHËNONI EMRIN E QYTETIT PËR TË CILIN APLIKONI DHE POZICIONIN “POSTIER”

Subject -shembull:”POSTIER FERIZAJ ose PRISHTINE”

Konkursi mbetet i hapur nga data 08.06.2021 deri me datën 15.06.2021 

Shikime 578
Kategoria Transport
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC