VENOM NightClub & Restaurant

Kuzhinier/e për Peshk, Shankist/e Miksolog/e, Kamarier/e

	 	 

Se shpejti pritet të hapët Diskoteka me e madhe ne Kosovë dhe rajone rreth 8000m² qe do ti argëtojë të gjitha moshat mbi 18 vjeçar andaj ne kemi nevoje për staf profesional dhe Venom me NUI 811361930 shpallim:

K O N K U R S    P U N E

V E N O M

NightClub & Restaurant

Rr. Magjistralia Prishtinë – Ferizaj (Cagllavicë)

 1. Kuzhinier/e për Peshk;
 2. Shankist/e Miksolog/e dhe;
 3. Kamarier/e.

Kuzhinier/e për Peshk

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bënë përgatitjen e sallatave dhe ushqimeve të tjera përcjellëse;
 • Jep ndihmën në kuzhinë duke ndihmuar Kuzhinierin/en kryesor/e;
 • Të mbajë gjithmonë paster byfenë;
 • Kërkesa të tjera nga stafi;
 • Të ketë përvojë të kënaqshme të punës
 • Entuziazëm dhe pasion për të ofruar shërbim të shkëlqyer;
 • Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve;
 • Ambicie dhe motivim.

Kualifikimet:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • Aftësi në punë ekipore - Bashkëpunues/e dhe dëgjues/e i/e mire;
 • Aftësi organizative;
 • Shkathtësi dhe shpejtësi;
 •  Kurioz/e dhe dëshirë për të mësuar;
 • Pasionant për kuzhinën dhe punën në ekip;
 • Ambicie të larta ne gastronomi;
 • Përvojë e mëparshme e punës në kuzhinë (obligative);
 • Të ketë të kryer shkollën e mesme;
 • E preferuar njohja e gjuhës angleze.

Shankist/e /Miksolog/e

Detyrat dhe Aftësitë:

 • Përvojë pune paraprake;
 • Të ketë njohuri rreth fushës së shërbimit dhe hotelerisë;
 • Të ketë përvojë pune;
 • Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve;
 • Aftësi të mira komunikimi me klientë.

Kamarier/e

Aftësitë:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • Aftësi në punë ekipore;
 • Aftësi organizative;
 • Përvoja e punës është përparësi.

Aplikimi bëhet përmes butoni të mëposhtëm "Apliko" të KosovaJob ose përmes email-it (postës elektronike), në: hr.duhaniholdings@gmail.com

Konkursi është i hapur nga data 08/06/2021 deri më datën 14/06/2021, Ora 16:00h.

Shikime 405
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC