AMC Corporation

Vende të lira pune Full Time & Part Time (18)

	 	 

AMC Corporation kompani lidere ne fushen e marketingut, organizimit te eventeve dhe dhenies me qira te pajisjeve te ndricimit, zerimit, ekraneve LED, dhe skenave per festivale, emisione televizive dhe evente te ndryshme si konferenca, panaire, sfilata mode etj.
AMC shpall konkurs per plotesimin e vendeve te lira te punes me orar te plote, part time dhe per projekte (me dite pune).


Montues i Pajisjeve te Ndricimit, Zerimit, LED Ekraneve dhe Skenave (15)
Punetor i Logjistikes  (1)

Depoist – (2)

Perparesi kane te gjithe ata qe posedojne patent shofer te kategorise C1 – (Preferohet kategoria C) dhe njohuri ne fushen e energjise elektrike.

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Montimi dhe Demontimi i pajisjeve teknike ne vendet ku zhvillohen aktivitet si Televizone, Hotele, Restaurante, Salla te konferencave, Qendra Qytetesh, Festivale, Diskoteka etj.

Montues i Pajisjeve Teknike:

 • Ngarkon, shkarkon dhe monton pajisjet teknike ne vendet e caktuara;
 • Manipulon me pajisje teknike sipas kerkesave te klienteve ose menaxherit.

Logjistika

 • Kryen operacione ditore per mbarevajtjen e punes, kontrollet teknike te automjeteve, furnizon ekipet ne teren me materiale shpenzuese dhe pajisje tjera teknike te kompanise;
 • Kompleton dokumentacionin e duhur per shpërndarjen paisjeve.

Depoist

 • Kujdeset per mirëmbajtjen e depos;
 • Menaxhon hyrje/daljet e pajisjeve te kompanise;
 • Detyra tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi qe lidhen me aktivitetet ne depo;
 • Duhet te kete njohuri bazike ne perdorimin e kompjuterit.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të jetë i shkathët;
 • Të jetë  fleksibil ne orar pune dhe pune jasht orarit te rregullt;
 • Të punoj në grup dhe të jetë i motivuar për punë;
 • Përvoja më e hershme në punë të ngjajshme është përparësi;
 • Patent shoferi – Kategoria B, C, C1;
 • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës;
 • Të jetë efiqient dhe energjik;
 • Të jetë bashkëpunues, i sinqertë dhe i përgjegjshëm.

Te punesuarve ju mbulohen kontributet pensionale nga kompania, sigurimi i aksidenteve ne pune dhe pagese e oreve shtese jashte orarit.

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV ne info@amc-ks.com , me se largu deri me 07 Korrik, 2021 ndersa ne mungese te CV dergoni emrin, mbiemrin, numrin e telefonit, daten e lindjes dhe pervojat e punes ose mund te kontaktoni edhe ne Facebook

AMCCorporation
https://www.facebook.com/AMCcorporation1

 

Shikime 2904
Kategoria Të tjera
Skadon 22 ditë
Orari Contract
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC