Deltapharma Kosova

Prezantues Mjekësor për Novartis (3)

Shpërndaje
	 	 

Vende te lira pune, prane Deltapharma-KS

Njoftojme te interesuarit, se Deltapharma-Ks, hap konkurs per 3 vende pune si vijon;

Prezantues Mjekesor per Kompanine Novartis

Kompania Deltapharma-KS, eshte prezente prej disa vitesh ne tregun e Kosoves.

Kompania pervec importit dhe distribucionit, po kerkon te zgjeroje me tej edhe strukturat  e marketingut.

Burimet njerezore konsiderohen si nje aset i vecante per ne!

Nese keni experience dhe aftesi ne fushen e marketingut dhe shitjes se produkteve farmaceutike, atehere aplikoni per poziten ;

 • Prezantues Mjekesor per Kompanine Novartis

Disa te dhena lidhur me kete pozicion;

 • Personi ka per detyre te prezantoje produktet e Kompanise Novartis, tek te gjithe profesionistet e shendetesise, (Mjeke , Farmaci, Institucione shendetesore publike dhe private).
 • Duhet te ndjeke ecurine dhe mbarevajtjen e tyre ne treg.
 • Eksperiencat e mepareshme qe mund te keni  ne fushen e marketingut ne farmaceutike , do te ishin nje avantazh ne perzgjedhjen e konkurenteve.
 • Detaje lidhur me pagesen, si dhe te tjera qe lidhen me vendin e punes, do te jene objekt i diskutimit te drejperdrejte gjate intervistes.

Te gjithe kandidatet, duhet te paraqesin ne aplikimet e tyre me email, keto gjera;

 • CV.
 • Lejen e drejtimit te automjetit, fotokopje (nese nuk e keni kete dokument, nuk do te konsiderohet aplikimi).
 • Dokumentin e shkollimit , diplome, (fotokopje e saj).
 • Dokumente qe vertetojne trajnime te ndryshme (certifikata, fotokopje).
 • Certifikate per gjuhe te huaj, (eshte e preferueshme gjuha Anglisht).
 • Leter reference si dhe mundesi kontakti me punedhenes te ndryshem te meparshem,(do te konsiderohet e dhene e rendesishme).

Afati i fundit per aplikim eshte data deri 15 Shkurt 2019.

Nese paraqet interes per juve, ju lutem aplikoni CV –ne tuaj ne  adresat:

apalushi@deltapharma-ks.com

abdurrahimpalushi@yahoo.com

dhe duke vendosur ne cc:  ecurraj@deltapharma-al.com

Ju mund te telefononi edhe ne numrin +386 49 60 70 50; (pervec dites se premte, shtune dhe diele).

 

TAGS: Deltapharm Kosova, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1972
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC