Shell Kosova

Menaxher/e i/e Marketingut

	 	 

K  O  N  K  U  R  S

MENAXHER I MARKETINGUT NË SHELL KOSOVA

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

  • PERMBUSH OBJEKTIVAT E MARKETINGUT DUKE PLANIFIKUAR, ZHVILLUAR, ZBATUAR DHE VLERSUAR REKLAMAT, PUBLICITETIN DHE PROGRAMET E PROMOVIMIT TE MARKETINGUT.
  • MIRÊMBANE BAZÊN E TÊ DHÊNAVE KÊRKIMORE DUKE IDENTIFIKUAR DHE PÊRMBLEDHUR INFORMACIONIN E MARKETINGUT.
  • ARRITJA E OBJEKTIVAVE OPERACIONALE TÊ MARKETINGUT DUKE KONTRIBUAR MÊ INFORMACIONIN E MARKETINGUT DHE REKOMANDIMET PÊR PLANET STRATEGJIKE DHE RISHIKIMET.
  • KORDINIMI DHE EVALUIMI I OBJEKTIVAVE TE MARKETINGUT ME ZYRET NDERKOMBTARE TE SHEL

KUALIFIIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME

  • SHKOLLIMI I LARTË MARKETING MENAXHMETN GRADA BACHELOR, PËRPARSI ME MASTER,
  • NJOHJA SHUMË E MIRË  E PUNËS  ME  KOMPJUTER
  • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE E DOMOSDOSHME,
  • PATEN SHOFER KATEGORIA-B,
  • KOMUNIKIM I SHKEQYESHEM DHE AFTÊSI NJÊREZORE
  • AFÊTESI TE MIRA PLANIFIKIMI DHE ORGANIZIMI

APL/KIMI DUHET TE BEHET  VETEM ONLINE DUKE DERGUAR: CV-NE TUAJ  ME FOTO PERMES  E-MAIL ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT  LE TE SHENOHET  POZITA  PER TE CILEN APLIKONI.

AFATI I FUNDIT PER APLIKIM: 07 KORRIK, 2021

INFORMATA SHTESE  PREJ  ORES  08.00-16.00 NE TEL:+38649940014

Shikime 1155
Kategoria Marketing & PR
Skadon 14 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC