IP-Kos

Operator i shitjes dhe Operatore në market (Fushë Kosovë, Prishtinë)

	 	 

“IP-KOS” sh.p.k. me numër unik identifikues: 810834673 me adresë në: Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence), Graqanicë; 10000, Republika e Kosovës, me datë: 25/05/2021 shpall:

K O N K U R S

Titulli i pozitës: Operator i shitjes dhe Operatore në market

Lokacionet: Prishtinë, Fushë Kosovë

Përshkrimi i pozitës:  Operator i shitjes në pompë

 • Operatori i shitjes do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbravjtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klienteve;
 • Të sigurohet që të gjitha hapësirat ku zhvillohet puna të jëtë e pastër.
 • Ti përfundojë detyrat shtesë që janë të nevojshme për një funksionim efikas të punës në pikën shitëse;.
 • Kryen edhe punë tjera sipas kërkesave të menaxherit të drejtpërdrejtë;
 • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore;.

Kualifikimet Arsimore dhe Profesionale për pozitën Operator të shitjes në pompë

 • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme;
 • Të ketë përvoj pune, në punë të njëjta apo të ngajshme;
 • Të ketë aftësi komunikuese;

Përshkrimi i pozitës: Operatore në market:

 • Operator në market është përgjegjës për mbarëvajtjen e punës në marketin e pikës shitëse;
 • Do të jetë përgjegjës për furnizimin me produkte dhe rregullimin e rafteve;
 • Raportimin e saktë të shitjeve;
 • raportimin e shpenzimeve të marketit;

Kualifikimet Arsimore dhe Profesionale për pozitën Operator në market:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngjashme;
 • Aftësi të mira në përdorimin e kompjuterit;
 • Të ketë aftësi komunikuese;
 • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore;

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë  duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIpikClPadBxG8uXucv9QRKZEeVHRbg43o0LT4hnGbpFWQow/viewform

Konkursi është i hapur  deri më dt. 14.06.2021

Shikime 676
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC