Elsa Group

Punëtore në Sanitari - Mirëmbajtje (4)

	 	 

Konkurs i hapur për vende pune nga Elsa Group për Punëtore në Sanitari - Mirëmbajtje

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bën pastrimin e objektit
  • Mirëmban mjetet e punës që i përdorë;
  • Kujdeset për higjenën
  • Kryen edhe punë të tjera me kërkesë të mbikëqyrësit të tij/saj.

Kualifikimi dhe kushtet tjera të veçanta:

  • Të ketë të kryer shkollën e mesme
  • Preferohet së paku një (1) vit përvojë punë relevante;

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet t´i dorëzojnë CV-të e tyre në formë elektronike në e-mailin: hr.elsagroup.rks@gmail.com

Numri i kontaktit: 049 905 906

Shikime 950
Kategoria Të tjera
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC