Gjini Carpet

Shitës Asistent, Shitëse Asistente (2)

	 	 

KONKURS PUNE

Salloni i perdeve dhe tepiheve “GJINI”, ka hapur konkurs pune per pozitat si me poshte, me vendodhje ne Prishtine, Magjistralja Prishtine - Mitrovice km 1 / perballe Eurogomes.

Shitës Asistent;

Shitëse Asistente (2).  

Kandidatët duhet ti plotësojne këto kushte :

Kërkesat e përgjithshme:

  • Preferohet përvojë pune paraprake në shitje;
  • Duhet të jenë metodik dhe e organizuar;
  • Fleksibil dhe e shpejt në zgjidhjen e problemeve;
  • Te jene komunikativ dhe te gatshem per pune grupore.

Pozita 1 : Përparësi kanë kandidatet me eksperiencë ne sektorin e shitjes se tepiheve dhe tepisonave.

Pozita 2 : Përparësi kanë kandidatet me eksperiencë ne sektorin e shitjes se tepiheve dhe perdeve.

 

CV të dergohet ne email gjini.gjinicarpet@yahoo.com

Konkursi është i hapur nga data 04.06.2021 deri 12.06.2021

Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur nga komisioni për pranim i NTP GJINI.

Tel:  038/563-563    

Shikime 454
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC