Dyqani

Call Center Agent (5)

	 	 

Kompania “DYQANI.COM” për plotësimin e nevojave të punës shpall konkurs pune për: 

 Call Center Agent (5)

Vendi i punës: Fshati Shkabaj, Prapa HIB Petrol, 10000 Obiliq (2 km larg Prishtinës).

Kriteret e punësimit:

  • Njohuri në përdorimin e mediave sociale si: Facebook, Instagram etj;
  • Të jeni energjik dhe kreativ në punë;
  • Të keni njohuri bazike nga fusha e marketingut;
  • Të zotëroni aftësi të mira komunikuese dhe në të shkruar;
  • Të jeni fleksibil;
  • Të keni gatishmëri për punë ekipore;
  • Përvoja e mëhershme është përparësi.

Mënyra e aplikimit!

Aplikimi bëhet vetëm në mënyrë elektronike duke dërguar CV-në përmes e-mailit: pune.gep@gmail.com

Në “Subject” duhet të shënoni Call Center Agent”.

Konkursi mbetet i hapur nga data 05.06.2021 deri  me datën14.06.2021.

Shikime 2192
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC