GEP - Postë e shpejtë

Recepcioniste (2)

	 	 

Kompania “GEP-sh.p.k” për plotësimin e nevojave të saj shpall konkurs pune për: 

Recepsioniste (2)

Vendi i punës: Fshati Shkabaj, Prapa HIB Petrol,10000 Obiliq (2 km larg Prishtinës).

Kriteret e punësimit:

  • Të zotëroni aftësi të mira komunikuese dhe në të shkruar;
  • Të jeni fleksibil;
  • Të jeni energjik dhe kreativ në punë;
  • Përvoja e mëhershme është përparësi;

Mënyra e aplikimit!

Aplikimi bëhet vetëm në mënyrë elektronike duke dërguar CV-në përmes e-mailit: pune.gep@gmail.com

Në “Subject” duhet të shenoni “Recepsioniste”

Konkursi mbetet i hapur nga data 05.06.2021 deri  me datën 14.06.2021

Shikime 1949
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC