Elsa Group

Inxhinier/e i/e Makinerisë, Ndërtimtar

	 	 

Elsa Group është një kompani udhëheqëse në fushën e përpunimit të granitit dhe mermerit në rajon. Elsa Enterprise Group është i vetmi në rajon për prerjen dhe përpunimin e të gjitha llojeve të granitit.  Kompania është themeluar në vitin 1991, në vitin 2007 kompania Elsa u riemërua në Grupin Elsa dhe u zgjerua në pasuri, aktivitete të rritura të biznesit dhe filloi prodhimin në tri lokacione: Fshati "Treboviq" Pejë, autostrada Pejë - Prishtinë e fshatit "Ramun" dhe fshati "Miradi" në Prishtinë, sot merret edhe me ndërtimin e ndërtesave të ulëta në të gjithë Kosovën dhe ndërtimin e lartë të kompleksit komercial-rezidencial "Fidanishte" në qytetin e Pejës.

Ne shpallim këtë konkurs për:

 • Inxhinier të Makinerise;
 • Ndërtimtar.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Përgadit propozime, zgjidhje dhe oferta për nevojat/kërkesat e klientëve;
 • Vizita ne teren dhe gjetjen e zgjidhjeve adekuate.
Kualifikimet:
 • Studimet e përfunduara apo student i vitit te fundit (Bachelor i Makinerise).
Aftësitë personale:
 • Aftësi të konsiderueshme për menaxhimin e punës;
 • Aftësi të mira promovuese dhe komunikuese;
 • Efikasitet dhe shoqërueshmëri;
 • Kryerja e pavarur e punëve;
 • MS-Office;
 • Njohja e gjuhës angleze;

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet t´i dorëzojnë CV-të e tyre në formë elektronike në e-mailin: hr.elsagroup.rks@gmail.com

Numri i kontaktit: 049 905 906

Shikime 523
Kategoria Ndërtimtari
Skadon 18 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC