Kosmonte Foods

Shitës Ambulant (Prishtinë, Malishevë, Prizren, Ferizaj, Gjilan)

	 	 

Ndërmarrja Importuese dhe Shpërndarëse “Kosmonte Foods Sh.p.k.”, me seli në: Rr. e Antenës, Harilaq, Fushë Kosovë, Tel: +383 (0) 38/733- 377 shpall konkurs për:

Pozita: Shitës Ambulant për qytetet:

Prishtinë, Malishevë, Prizren, Ferizaj dhe Gjilan

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Bën viztat në teren në bazë të planit të caktuar nga kompania;
 • Përgjegjës për marrje të porosive dhe shitje të produkteve;
 • Prezaton artikujt e rinjë tek të gjithë blerësit të cilët i viziton;
 • Kontribuon në vazhdimësi për zhvillimin e shitjes dhe gamës së produkteve;
 • Menaxhon me tregun/pikat shitëse në atë mënyrë që në asnjë moment të mos ketë mungesë të produkteve;
 • Menaxhon dhe vlereson sasitë e porosive me qëllim të shmangies së mungesës së produkteve, apo mbingarkimin e tepërt të pikave shitëse;

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të jenë të shkathët, fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjes;
 • Të kenë aftesi të mira të menaxhimit të kohës, planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
 • Duhet të kenë njohuri bazike të tregut, artikujve dhe brendeve që dominojnë;
 • Të posedojnë patentë shofer të kategorise B;
 • Preferohet 1 vit përvojë pune në shitje.

Të gjithë kandidatët e interesuar, inkurajohen të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postes elektronike: apliko@kosmontefoods.com.

Në subjekt duhet të shënohet Pozita për të cilën aplikoni si dhe Qyteti.

Vetëm kandidatët potencial të përzgjedhur për plotësim pozite, do të kontaktohen për intervistë.

Konkursi mbetet i hapur deri me 11/06/2021.

Për më tepër informacione rreth Ndërmarrjes Kosmonte Foods, mund të kërkoni në website-in: www.kosmontefoods.com.

Shikime 998
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC