DreniPharm

Menaxher/e i/e Shitjes, Agjent/e i/e Shitjes (2)

	 	 

KONKURS PUNE

Kompania Farmaceutike ‘ Dreni Pharm’ me seli ne Prishtinë shpall konkurs për këto pozita:

 1.  Menaxher/e i/e Shitjes;
 2.  Agjent/e i/e Shitjes (2).

Kriteret qe duhet plotesuar:

1. Menaxher I shitjes

 • Të udhëheqë agjentët e shitjes;
 • Të ketë përvojë si menaxher/e i/e shitjes;
 • Mbikqyrë dhe kontrrollon strategjitë e shitjes të brendeve përkatëse, pozicionet e produkteve, mjetet reklamuese, vendos targetet etj;
 • Prezanton ne menyre profesionale produktet te cilat trajtohen ne portofilin e tij te shitjes;
 • Identifikon nevojat per produkte te klienteve dhe jep propozime te ndryshme per te maksimizuar shitjet;
 • Raporton mbi mbarevajtjen e punes javore.

2. Agjent i shitjes

 • Promovon produktet e kompanise dhe krijon shitje direkte për këto produkte;
 • Mban kontakte të vazhdueshme me klient në lidhje me kërkesat e tyre;
 • Organizon promocione të vazhdueshme si element taktik për të rritur shitjen;
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkpunime ne grup;
 • Të ketë përvojë si agjent/e i/e shitjes.

Kandidatët e interesuar te dergojne CV-ne ne email-in: kaltrina.zenuni@drenipharm.com

Konkursi eshte i hapur prej 03.06.2021 deri me 14.06.2021

Shikime 1008
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC