Eurogoma

Faturist/e (4), Zyrtar/e per Shitjen e Auto Pjeseve, Dizajner/e Grafik/e (Prishtinë, Ferizaj)

	 	 

EUROGOMA shpall konkurs për:

Faturiste (4)

Tre per qytetin e Prishtines dhe nje për qytetin e Ferizajit.

Detyrat:

 • Kryerja e pagesave me kesh, POS;
 • Realizimi I faturave;
 • Mirembajtja e arkes;
 • Raportimi tek departamenti I financave.

Kualifikimi :

 • Te kete te kryer se paku shkollen e mesme;
 • Te kete aftesi komunikuese dhe organizative;
 • Te jete e gatshme te punoj nen presion.

Eksperience:

Preferohet te kete pervoje ne fushen e pagesave me kesh/kartele.

Te interesuarit mund te aplikojne ne piken tone ne Magjistralen Prishtine-Mitrovice km 1 apo duke derguar CV permes e-mailit ne : administrata@eurogoma.net

Afati i fundit për aplikim: 03 Korrik, 2021


 

Eurogoma shpall konkurs per:

Zyrtar/e per Shitjen e Auto Pjeseve

Adresa e punës: Prishtinë

Detyrat:

 • Mikpritja e klientit;
 • Keshillimi dhe ofertimi I klientit;
 • Shitja active e produkteve tona;
 • Pergatitja e porosive;
 • Menaxhimi I depos se Auto Pjeseve.

Kerkesat:

 • Te kete eksperience pune ne fushen e kerkuar;
 • Te kete aftesine e te punuarit ne grup.

Te interesuarit mund te aplikojne ne piken tone ne Magjistralen Prishtine-Mitrovice km 1 apo duke derguar CV permes e-mailit ne : administrata@eurogoma.net

Afati i fundit për aplikim: 03 Korrik, 2021


Eurogoma shpall konkurs per:

Dizajner/e Grafik/e (Part Time)

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Krijimi I dizajneve per projekte te caktuara nga punedhenesi.

Kriteret:

 • Te kete njohuri te programeve (Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign);
 • Te jete kreativ dhe inovativ;
 • Aftesi te mira organizative per te punuar I pavarur dhe ne grup.

Te interesuarit mund te aplikojne ne piken tone ne Magjistralen Prishtine-Mitrovice km 1 apo duke derguar CV permes e-mailit ne : administrata@eurogoma.net

Afati i fundit për aplikim: 03 Korrik, 2021

Shikime 1359
Kategoria Të tjera
Skadon 18 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC