Illyria Life

Këshilltar/e i/e Shitjes

	 	 

Kompania e Sigurimit të Jetës “ILLYRIA Life” për shkak të rritjes së shpejtë dhe afarizmit të suksesshëm është në kërkim të punonjësve në pozitën:

KËSHILLTAR I SHITJES në fushën e Sigurimit të Jetës

Nëse jeni në kërkim të një pune dinamike dhe interaktive, në një ekip të personave të suksesshëm, në një mjedisë stimulues të punës,  i cili është i lidhur me menaxhimin dhe zhvillimin e talentit tuaj. Keni dëshirë për ngritje personale dhe profesionale.

Atëherë ne ju ftojmë për bashkëpunim afaristë.

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

 • Niveli i lartë i edukimit;
 • I/E orientuar drejtë shitjes;
 • Ambicioz/e;
 • Kreativ/e;
 • Punëtor/e;
 • I/E besueshëm/me;
 • Vetë-iniciativë/e.

Çka ju ofrojmë bashkëpunëtorëve të rinj:

 • Mundësi për zhvillimin dhe ndërtimin e karrierës;
 • Edukim dhe trajnim të rregullt;
 • Paga bazë, dhe të ardhura shtesë të pakufizuara nga shitja e realizuar;
 • Fitimi i përvojës në shitje dhe punës me klient;
 • Fitimi i aftësisë komunikuese.

Besojmë se CV – ja juaj (pa foto) do të na bindë se ju jeni personi i duhur për këtë pozitë. Bashkohuni me ne dhe bëhuni pjesë e një tradite shumëvjeçare, sillni motivimin dhe energjinë tuaj në “ILLYRIA Life”.

Të interesuarit, luten të dërgojnë CV–it e tyre në adresën: info@illyrialife.com

Konkursi do të jetë i hapur deri me 13.06.2021

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda një periudhe të shkurtër.

Shikime 2598
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC