Burger King

Asistent/e i/e Financave

	 	 

ASISTENT/E I/E FINANCAVE

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Evidentimi, regjistrimi dhe ekzekutimi i të gjitha blerjeve;
 • Evidentimi, regjsitrimi dhe ezekutimi i të gjitha shitjeve;
 • Përgatitja dhe faturimi i shërbimit te klienti;
 • Kërkimi dhe pranimi i faturave nga furnitorët;
 • Arkëtimi i pagesave;
 • Përgatitjen e librave blerje /shitje konform ligjit në fuqi për Administratën Tatimore të Kosovës;
 • Azhurnimin e bazës së të dhënave te sistemi financiar në baza ditore, javore, mujore dhe vjetore;
 • Performon detyra tjera sipas kërkesës së mbikëqyrësit.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë diplomë Universitare të Fakultetit Ekonomik, drejtimi: Banka, priFinanca dhe Kontabilitet;
 • Të ketë të përfunduar së paku nivelin e parë në SCAAK;
 • Përvojë pune së paku 1 vjeçare në kontabilitet dhe financa;
 • Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punës;
 • Shkathtësi kompjuterike të aplikacioneve të paketës Microsoft Office, posaçërisht Excel;
 • Aftesi shumë të mira komunikimi dhe shkrimi në gjuhën angleze;
 • Njohja e programeve financiare është përparësi, posaçërisht e Navision Dynamics;

 

Ne ofrojmë kushte të shkëlqyera dhe mundësi avancimi


Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail adresën: jobs@burgerking.al  deri më datë 16.06.2021

JU LUTEM SPECIFIKONI POZITËN PËR TË CILËN APLIKONI.

Shikime 1662
Kategoria Financa
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC