SPAR Kosova

Arkëtar/e (3), Sektorist/e (2)

	 	 

Duke u bazuar në parimet e partneritetit të SPAR në mbarë botën, me moton më mire në SPAR” ,ne në SPAR Kosova kemi nisur udhëtimin në të ardhmen e “retail-it” Kosovar, duke u fokusuar tek konsumatorët tanë, të cilëve ju ofrojmë cilësi të lartë dhe vlerë të shtuar për çmimin, duke garantuar freski, përzgjedhje, dhe shërbim të përsosur.

Ju ftojmë t'i bashkoheni ekipit tonë ne pozitat me poshte:

Pika Swiss:

Pika Taslixhe:

Për më shumë informata lidhur me përgjegjesitë dhe detyrat- klikoni në pozitat e mësiprëme

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën:

recruitment@spar-kosova.com

Konkursi do të jetë i hapur deri me 30 Qershor 2021.

Shikime 1771
Kategoria Shitje
Skadon 15 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC