Besa Security

Vende të lira të punës (52) (Prishtinë, Lipjan, Prizren)

	 	 

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, BESA SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm:

 1. Operator i Mbikëqyrjes Elektronike/Video Vëzhgimit
 • Prishtinë – 5 vende të lira pune.

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor;
 • Kopja e letërnjoftimit;
 • Dëshmi mbi trajnimet e kryera (licenca);
 • Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepcioni në Besa Security).
 1. Roje Fizike
 • Prishtinë – 10 vende të lira pune;
 • Lipjan – 10 vende të lira pune;
 • Prizren – 10 vende të lira pune.

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor;
 • Kopja e letërnjoftimit;
 • Dëshmi mbi trajnimet e kryera (licenca);
 • Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepcioni në Besa Security).
 1. Patrullë Intervenuese
 • Prizren – 5 vende të lira pune.

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor;
 • Kopja e letërnjoftimit;
 • Dëshmi mbi trajnimet e kryera (licenca);
 • Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepcioni në Besa Security).
 1. Roje i Transportit të Parave të Gatshme
 • Prishtinë – 3 vende të lira pune;
 • Prizren – 4 vende të lira pune.

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor;
 • Kopja e letërnjoftimit;
 • Dëshmi mbi trajnimet e kryera (licenca);
 • Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepcioni në Besa Security).
 1. Teknik ATM
 • Prishtinë – 3 vende të lira pune;
 • Prizren – 2 vende të lira pune;

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor;
 • Kopja e letërnjoftimit;
 • Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepcioni në Besa Security).

VËREJTJE:

Të gjithë ata që i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Përparësi do të kenë aplikuesit që tashmë posedojnë çertifikatat (licencat) mbi trajnimet e kryera.

Aplikacionet për këto pozita pranohen deri në ditën e Premte, 30.06.2021, ora 16:00.

Adresa për aplikim: Zyra Qendrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë).

Telefoni kontaktues: 049 964 624.

Shikime 713
Kategoria Sigurim
Skadon 15 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC