Paradiso

Roje (Sigurim)

	 	 

Paradiso shpall konkurs për këtë pozitë;

(1) Roje (Sigurim)

Lokacioni: Lipjan

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:
• Të ketë përvojë pune në sigurim.
• Të jetë I gatshëm për të punuar në ndërrim të natës.
• Aftësi të mira të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë.
• Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.

SI TË APLIKONI?

Kandidatët e interesuar duhet të na shënojnë ne email paradiso@paradiso-kos.net, të na telefonojnë ose shkruajnë në 049 501 498 (Nga ora 08:00 - 17:00).

Konkursi është i hapur nga data 02.06.2021 – 15.06.2021

Shikime 398
Kategoria Sigurim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC