LIRI

Vende të lira të punës

	 	 

Kompania Liri është në kërkim të punëtorëve në këto pozita:

 • Depoist;

 • Vozites me C dhe D kategori;

 • Vozites per furgona (kombi) me B ose me lart kategori;

 • Puntore prodhimi femra dhe meshkuj.


Punëtorë në Prodhim

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Punë në linjën e prodhimit;
 • Të respektoj procedurat e punës;

Kushtet:

 • Të jetë i shkathët;
 • Të punoj në grup dhe
 • Të jetë I motivuar për punë.

Punëtorë në Depo

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pranimin dhe dorzimin e mallit;
 • Kontrollon Stokun;
 • Pregadit raporte per punen ne depo.

Kushtet:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (Fakulteti konsiderohet përparsi);
 • Përvoja e punës konsidohet përparsi;
 • Të jetë i shkathët dhe i motivuar për punë.

Për të aplikuar duhet të paraqiteni në zyret tona të cilat gjinden në rrugën Ukë Bytyqi PN në Prizren, ose dërgoni CV në email adresen info@liriprizren.com

Shikime 1805
Kategoria Logjistikë
Skadon 15 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC