Forca e Sigurisë së Kosovës

Oficer/e në Akademinë Mbretërore Sandhurst

	 	 

KONKURS I BRENDSHËM PËR OFICER NË AKADEMINË MBRETËRORE SANDHURST

Mbretëria e Bashkuar ka sponsorizuar vende për pjesëtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) për të marrë pjesë në Akademinë Ushtarake Mbretërore Sandhurst (RMAS). Përzgjedhja e pjesëtarit nga radhët e FSK-së në RMAS do të bëhet duke identifikuar një pjesëtar i cili i plotëson kriteret e nevojshme. 

Një proces paraprakisht selektues do të bëhet nga FSK për ti mundësuar një procesi tjetër të përbashkët te testimeve që do të filloj nga 06-07 korrik 2021.

Faza e aplikimit do të hapet më 07.06.2021 dhe do të jetë e hapur deri më 16.06.2021.

Të drejt aplikimi kanë ushtarët dhe nënoficerët që plotësojnë kriteret.

Për me shumë informata vizitoni linkun: https://rekrutimi.fsk-rks.org/Home/News apo aplikoni këtu: https://rekrutimi.fsk-rks.org/Apply

 

Shikime 645
Kategoria Sigurim
Skadon 1 ditë
Orari Contract
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC