Porsche Kosova

Specialist në Mekatronikë

	 	 

Porsche Kosova është anëtare e grupit të njohur botëror Porsche Holding nga Austria. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe servisimin e automjeteve. Porsche Kosova kërkon kandidatë entuziast dhe të kualifikuar për pozitat në vijim:

Specialist në Mekatronikë

Detyrat e punës:

  • Mirëmbajtja dhe riparimi i pjesëve elektrike dhe elektronike të automjetit;
  • Diagnostifikim specifik të automjetit;
  • Servisim i Automjeteve;
  • Leximi i dokumenteve teknike.

Kualifikimi i nevojshëm:

  • Shkollë profesionale;
  • Preferohet kualifikimi Universitar / Inxhinier i diplomuar;
  • Përvojë pune profesionale;
  • Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip;
  • Vetë-iniciativë dhe ndjenjën e përgjegjësisë;
  • Njohuri të gjuhes angleze apo gjermane.

Porsche Kosova ju ofron:

Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.

Të gjithë të interesuarit, luten të dërgojnë Autobiografinë (CV) e tyre me dokumente përcjellëse në info@porsche-kosova.com më së largu deri më 15.06.2021.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 1201
Kategoria Elektronikë
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC