Geli Fruits

Shofer me kategori C, Depoist/e (2), Shitës/e (3)

	 	 

GELI Sh.p.k. Kërkon Punetor në këto pozita:

 • Nje (1) Shofer me Kategorine C,
  • Te jete I pamvarur per udhetime jashte vendit;
  • Te kete njohuri me procedurat dhe dokumentet doganore.
 • Dy (2) Depoiste,
  • Te kene patente shofer B;
  • Te kene njohuri per regjistrimin e hyrjeve dhe daljeve ne depo;
  • Regjistrimi te kryhet ne kompjuter;
  • Te beje leshimin e faturave;
  • Kontrollimin ne matjen e produkteve gjate hyrjeve dhe daljeve.
 • Tre (3) Shitësa per dyqane

Orari i punes: Nga ora 7 Mengjes,

Paga: sipas orarit dhe marreveshjes

Vendi I Punes: Gjakove – Tregu i Gjelbert

Te interesuarit le te aplikojne duke derguar CV-te ne numrin tone kontaktues apo ne emailin si me poshte:

Tel +383 44 123 020
info@gelifruits.com
www.gelifruits.com

Shikime 1222
Kategoria Të tjera
Skadon 15 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC