Shell Kosova

Punëtor/e në pikën Shell

	 	 

Punëtor/e në pikën Shell

Lokacioni i vendit të punës: Istog

Orari: 8 orë në ditë, me ndërrime

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Ndihmon klientët dhe përcakton se çfarë dëshirojnë apo ka nevojë çdo klient;
  • Shpjegon përdorimin dhe përftimin e mallrave tek konsumatorët;
  • Përgjigjet pyetjeve të klientëve;
  • Tregon se si funksionojnë artikujt, nëse kërkohet;
  • Bënë raporte për punën gjatë orarit të punës;
  • Raporton tek mbikqyrësi.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adresen: hr.shell.rks@gmail.com.

Në subjekt le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

Informata shtesë prej orës 08:00-17:00, ne nr. e telefonit: +386 49 940 014

Shikime 687
Kategoria Të tjera
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Burim
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC