Taverna IBRA

Kuzhinier - Skarist, Shankist/e

	 	 

Taverna IBRA eshte ne kerkim per keto pozita:

 1. Kuzhinier - Skarist
 2. Shankist/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pranon porositë nga kamarieri;
 • Ben pjekjen e ushqimit ne restaurant;
 • Kontrollon sasitë e mallit dhe dokumentacionin përcjellës;
 • Me kujdes sistemon produktet;
 • Dorëzon porositë tek kamarieri me kujdes.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë të kryer së paku shkollimin e mesëm
 • Të ketë njohuri ne mjetet elektronike per pergatitjen e ushqimeve respektivisht ne shank;
 • Te kete njohuri ne menyren dhe kohen e pergaditjes se ushqimeve respektivisht ne pergatitjen e pijeve te ndryshme;
 • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhe ngarkesës në punë;
 • Të ketë përvojë pune (e preferueshme)
 • Të ketë mirësjellje dhe etikë pune
 • Aftësi komunikuese, kreativitet dhe vetëiniciativë

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të na kontaktojnë në këtë numer: 045 886 568

Shikime 354
Kategoria Gastronomi
Skadon 14 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC