Sante Fruit

Asistent/e në Menaxhim të Vjeljes dhe Kontrollit te Frutit (M/F)

	 	 

Titulli: Asistence në menaxhim të vjeljes dhe kontrollit të kualitetit të frutit.

Lokacioni: Shajkofc

Pune sezonale

Santefruit Sh.p.k. me seli në fshatin Shajkovc, komuna e Podujevës, është kompani e cila merret me kultivimin e frutit të boronicës. Në kuadër të plantacionit tonë, kemi 10 hektar të mbjellur me boronicë, si dhe të gjithë infrastrukturën më moderne per kultivimin, si dhe ruajtjen e frutit të freskët të boronicës.

Pershkrimi dhe detyrat e punes:

  • Asistence ne menaxhim te vjeljes
  • Kontrolli i kualitetit te frutit
  • Matja e frutave me peshore digjitale

Periudha e punesimit:

  • Qershor – Shtator

Transporti:

  • Transporti dhe ushqimi mbulohen nga kompania

Orari I punes:

  • 8 ore pune, me nje ore pauze

Perparesi kane agronomet dhe studentet qe jane duke vijuar studimet ne Fakultetin e Bujqesise!

Te gjithe te interesuarit te dergojne cv ne email adresen: info@santefruit.com

Afati i fundit për aplikim është data 11 Qershor 2021.

Shikime 870
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Temporary to Permanent
Lokacioni Besianë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC