Gacaferri Glass

Vende të lira të punës (13)

	 	 
Ne si kompani kemi nevoj per rritje te stafit dhe kerkojme punetor ne keto pozita:
Pozitat e hapura:
 • Mjeshter dhe Xhampreres (5 vende)
 • Inxhinier i makinerisë (2 Vende)
 • Arkitekt/e (1 vend)
 • Ndihmës Monter (5 vende)

Vendi: Pejë


Pozita: Mjeshter dhe Xhampreres (5 vende)

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Të kenë aftësi të shkëlqyera për poziten e tyre.
 • Të jenë të aftë për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve te ndryshme.
 • Të jenë të shkathët në kryerjen e punëve dhe aftësi për organizimin e punëve sipas kërkesës së personit përgjegjës.
 • Të jenë të aftë të punojnë në grup.
 • Eksperienc ne industrin e qelqit se paku 2 vite.
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorive B;

Pozitat:
 • Inxhinier i makineris ( 2 Vende)
 • Arkitekt/e (1 vend)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Matje të ndryshme të objekteve në teren;
 • Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit;
 • Aftësi për të punuar në mënyrë efikase nën presion kohor;
 • Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja e projekteve sipas kerkesave te klienteve;
 • Menaxhimi i projekteve te kontraktuara;
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike;
 • Përgaditja e raporteve ditore, javore dhe mujore per punet e perfunduara;
 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave;
 • Përvojë me ArchiCad, AutoCAD  dhe Microsoft Office.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë paraqitje profesionale;
 • Diplomë universitare në Arkitekturë
 • Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë, Dizajn;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Përvojë të gjerë me Archicad dhe Microsoft Office;
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt;
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.

Pozita: Ndihmës Monter (5)

Kualifikimet e kërkuara:

 1. Të ketë aftësi të mira organizative;
 2. Të jetë energjik dhe i motivuar;
 3. Të ketë aftësi të punës në ekip.

Përgjegjsitë:

 1. Të kordinohet me përgjegjësit e prodhimit për përpunimin e produkteve sipas projektit;
 2. Të bashkpunojë me stafin e prodhimit për kompletimin e produkteve;
 3. Të bashkpunojë me stafin e montimit dhe terrenit për montimin e produkteve te qelqit.

Te interesuarit per te aplikuar le te dergojne CV-te e tyre ne kete email: gacaferiglass@gmail.com

Numri i kontaktit: 049/044-137-901

Shikime 2601
Kategoria Të tjera
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC