METTRO Studio

Kameramanë (10), Video Editor (5)

	 	 

“Mettro Studio” është një kompani e prodhimit të videove dhe është e specializuar në krijimin e përmbajtjes për mediat sociale. Nga zhvillimi i konceptit dhe para-produksioni e deri te filmimi dhe montazhi, Mettro synon të sjellë art, DIY dhe receta gatimi si përvoja të jashtëzakonshme për të gjitha familjet. 

"Mettro Studio" L.L.C., shpallë vende të lira pune për:

10 Kameramanë dhe 5 Video Editor 

Kualifikimi dhe kriteret: 

  • Shkollimi adekuat i preferuar.
  • Përvoja e punës në video-projekte.
  • Njohuri me specifikat e kësaj natyre të punës.
  • Shkathtësi, përpikëri dhe korrektësi në punë.
  • Gatishmëri për të marrë përsipër përgjegjësitë që i takon.
  • Mosha 20 – 35 vjeç/e.  

Orari i punës dhe paga sipas marrëveshjes. 

Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj me email në info@mettrostudio.com

Për më shumë informata kontaktoni në 049 46 46 93

Shikime 1008
Kategoria Media
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC