Hotel Garden

Ndihmës/e Kuzhine

	 	 

Ndihmës/e Kuzhinier/e

  • Të assistoj në Punët e Kuzhinierit.
  • Të pranon detyra nga Kuzhinieri, të bënë para përgaditjet e ushqimeve të ndryshme .
  • Të ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Kuzhinieri.
  • Të mbajë standardin e caktuar nga Kuzhinieri.

Të gjithë Personat e interesuar duhet të dërgojne Cv me 1 fotografi , si dhe të gjitha rekomandimet që i posedojnë në:

apliko@hotelgarden-ks.com me Subjet: Emertimi i vendit : Ndihmës Kuzhinier Shembull

Email: apliko@hotelgarden-ks.com

Subject: Ndihmes Kuzhinier

Vini re:

Përparësi do të kenë të gjithë personat e shkolluar në laminë e Kulinarisë si dhe ata me përvojë pune.

Shikime 506
Kategoria Gastronomi
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC