Taxi Apollo

Shofer (14)

	 	 

Kompania "Radio Taxi Apollo" ne Fushe Kosove Hap konkurs per 4 vende te lira për

Shofer

Prej dates 10 Qershor 2021, hapen edhe 10 venda tjera per shofer.

Aplikimi te behet ne zyrat e kompanise ose online ne www.radiotaxiapollo.com

Detyrat dhe përgjegjësite:

  • Pranon dhe dorezon automjetin;
  • Pranon thirrjet per pranimin dhe dorezimin e klienteve;
  • Pret dhe percjelle klientet me respekt dhe mirekuptim;
  • Kujdeset per pagesat gjate orarit te punes;
  • Te jete i aftë te punoj ne kushte presioni;
  • Te respektoj orarin dhe rregulloren e kompanis.

Kualifikimet:

  • Te kete patent shofer - kategorine "B" (përvojë në vozitje me shume se 3 vite);
  • Të ketë përvojë pune si shofer;
  • Ta njohe terenin e Fushe Kosoves;
  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme;
Shikime 1348
Kategoria Transport
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC