El Tech

Elektricist (3), Praktikant (6)

	 	 

Elektricist ( 3 vende pune )

Praktikantë (6 vende pune)

Detyrat kryesore:

 • Bënë rregullimin e instalimeve  të  rrymës  elektrike  mirëmbajtjen e  rrjetit elektrik momentalë.
 • Ndërrimin siguresave,ndërrimin e prizave  ndërrimin e ndërprerësve rregullimin e disa  pajisjeve
 • Të bëjë shtrirjen e kanaleve për kabllim
 • Të bëjë shtrirjen e kabllove elektrike
 • Të bëjë lidhjen e ormanave elektrikë
 • Të ketë aftësi të lexojë dhe të kuptojë vizatimet .
 • Të punojë në ekip
 • Kryen edhe punë tjera të kërkuara nga udhëheqësi i njësisë.

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Shkollimi i mesëm
 • Të ketë përvoje pune (preferohet më së paku 2 vite ) .
 • Për praktikantë nuk kërkohet përvojë pune.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke derguar CV ne emailin: info@eltech-ks.com

Te specifikohet  ne "Subject" pozita per te cilen aplikoni.

Nr kontaktues :+383 45/48 30 20 10

Shikime 2773
Kategoria Elektronikë
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC