Fierce Healthcare

Agjentë/e të Shitjes

	 	 

FierceHealthcare shpall konkurs per vende te lira pune:

Agjentë/e të Shitjes

Përgjegjësitë:

 • Të krijoj relacione me klientë të rinj nga vizitat ne terren;
 • Mirëmbajë dhe rrit relacionet me klientët ekzistues;
 • Përpiqet të përmirësoj kënaqësinë e klientit përmes shërbimit të shkëlqyeshëm të ofruar;
 • Të identifikojë dhe t'i përgjigjet nevojave të klientit;
 • Mbani një nivel të lartë njohurish rreth produkteve ekzistuese dhe mësoni rreth produkteve të reja kur ato vijnë;
 • Ndiqni porositë e klientëve sipas nevojës;
 • Parashikon nevojat e klientëve dhe adresojini ato në përputhje me rrethanat;
 • Të takoheni me klientët për të përcaktuar nevojat dhe dëshirat e tyre specifike, duke bërë sugjerime sipas rastit;
 • Klientet Sigurohen nga Kompania ne fjale;
 • Qiftet Kan Perparësi Burre/Grua ,Vella/Moter (Mashkull/Femer);

Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi direkt me klientët;
 • Aftësi superiore ndërpersonale;
 • Aftësi për të marrë iniciativë dhe për të punuar në mënyrë të pavarur;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Të jeni reprezentativ dhe të ketë qasje karismatike ndaj klientëve;
 • Patent shoferi i obligueshëm për kategorine B;
 • Veture personale apo ne sherbim.

Benefitet

 •     Seminare Javore pa Pagese;
 •     Udhetime jasht Kosoves ne cdo muaj;
 •     Seminare të lidershipit botëror per shitje direkte;
 •     Paga minimale 500 Euro;
 •     Bonuse Speciale per cdo javë;
 •     Level Marketing me rritje per cdo muaj ne pozite.

Për aplikim dergoni C-në tuaj ne kete email adrese: aplikoketu@outlook.com  te bashkangjitur me nje foto profesionale.

Aplikacionet dergohen direkt ne Gjermani.

Nr. kontaktues +38345100094

Orari kontaktit nga ora 10:00 - 16:00 max.

Afati i fundit per aplikim: 21 Qershor, 2021

Shikime 2041
Kategoria Shitje
Skadon 6 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC