Hotel Royal

Kamarier, Recepcioniste, Kuzhinier

	 	 

Hotel Royal me lokacion ne Prishtine, me saktesisht Pejton, deshiron te zgjeroje stafin dhe eshte ne kerkim te ketyre pozitave:

Kamarier

Recepsioniste

Kuzhinier


Kamarier

Kualifikimet e kerkuara per ketë pozita jane: 

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • Aftësi në punë ekipore;
 • Aftësi organizative;
 • Përvoja e punës është përparësi 

Recepsioniste

 • T'i mirëpresë klientët;
 • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze;
 • Të kryej detyrat që i caktohen.
 • Njohja e gjuhës angleze;
 • Njohuri rreth punës me kompjuter (word, excel, etj.);
 • Të jetë komunikativ/e;
 • Të ketë aftësi për t’u përshtatur lehtë me njerëz;
 • Përvoja e punës është përparësi.

Kuzhinier

 • Te kete njohuri rreth kuzhinave te ndryshme dhe te perfshij ushqime te reja ne menu-te javore apo sezonale;
 • Pergjegjesi rreth mirembajtjes se kuzhines dhe mbare vajtjes se punes;
 • Komunikim me stafin e kuzhines, shefin e kuzhines dhe menagjerin e restaurant-it.

Te interesuarit le te aplikojne duke derguar CV-te e tyre ne kete email: royalhotel_pr@yahoo.com apo te kontaktojne ne kete numer: +383 45 666 113  duke e cekur Poziten per te cilen aplikoni.

Shikime 1514
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC