BINNI

Arkitekt/e, Dizajner/e Enterieri, Konsulent/e në Shitje

	 	 
Kompania BINNI shpall konkurs për plotesimin e vendeve të punës:
 
Arkitekt/e
Dizajner/e Enterieri
Konsulent/e në Shitje
 
Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.
 
Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.
 
Nga kandidatët kërkohet:
  • Te ketë paraqitje profesionale;
  • Diplomë universitare në Arkitekturë, Dizajn;
  • Përvojë pune ne shitje;
  • Njohuri të gjuhës angleze;
  • Përvojë të gjerë me Archicad dhe Microsoft Office qe ndihmon ne procesin prezentimit dhe shitjes;
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt;
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale;
  • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave;
  • Aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve.
PAGESA:  Konkuruese.
 
Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre se bashku me nje fotografi në: dukagjin.ademaj@binni.biz
 
Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.
 
Afati i fundit për aplikim: 20 Qershor, 2021

Shikime 2094
Kategoria Arkitekturë
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC