SushiCO

Zyrtar/e i/e Financave dhe Administratës

	 	 

KONKURS PUNE

Kompania:                   SushiCo Kosova Sh.P.K

Afati për aplikim:       Deri më: 21/06/2021

Pozita: Zyrtar/e i/e Financave dhe Administratës                       

Për kompaninë

SushiCo Kosova Sh.P.K është kompani e themeluar në vitin 2018 dhe është partner i franshizës SushiCo.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pergatitjen e raporteve financiare per autoritetet perkatese;
 • Regjistrimi i të gjitha transaksioneve të biznesit;
 • Regjistrimin e transaksioneve bankare;
 • Barazimi i Arkës;
 • Kalkulimin e mallrave te importuara
 • Komunikon me furnitor per ceshtje financiare
 • Përpilimin e kartelave financiare për klientët;
 • Përpilimin e faturave për Klientët
 • Mbikëqyrja dhe barazimi i llogarive;
 • Në bazë të raporteve të punës llogarit orët shtesë të punës, menaxhon pushimet e punëtorëve, kontratat;
 • Mbështetje gjatë procesit të mbylljes së muajit dhe fundvitit etj.

Njohurite dhe Aftësitë:

Kualifikimi dhe kërkesat për vendin e punës:

 • Diplomë universitare në degët Financë – Kontabilitet;
 • Minimalisht 2 vite eksperiencë pune si punonjës në financë & kontabilitet në shoqëri tregtare;
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Të njohë mirë legjislacionin tatimor;
 • Njohja e programit FINABIT.

Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur.

Kandidatët që plotësojnë kriteret e lartcekura, luten që CV’të e tyre me fotografi, t’i dërgojnë në e-mailin: info@sushicokosova.com 

Shikime 2967
Kategoria Financa
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC