Di Casa Home Design

Vende të lira të punës (15) - Prishtinë, Pejë

	 	 

"DICASA HOME DESIGN  PEJE DHE PRISHTINE”

SHPALL KONKURS PUNE PER KETO POZITA:

 • Shites/e - Prishtinë (3), Pejë (2);
 • Monter - Prishtine (2);     
 • Ndihmes Monter - Prishtinë (2), Peje (1);
 • Mirëmbajtëse (Pastruese) - Prishtinë (2);
 • Arkitekt/e (Mates/e) - Prishtine (2);
 • Kontabilist (financier) - Prishtine (1).
 • Dizajner grafik (1)

Kanditatet e interesuar duhet të kene përvojë pune me së paku 1 vite.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Të kenë aftësi të shkëlqyera për poziten e tyre.
 • Të jenë të aftë për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve te ndryshme.
 • Të jenë të shkathët në kryerjen e punëve dhe aftësi për organizimin e punëve sipas kërkesës së personit përgjegjës.
 • Të jenë të aftë të punojnë në grup.


Adresa Prishtine: Magjistralja, Prishtine-Ferizaj Kilometri 3
Pristina (Rrethi I Qagllavices)

Adresa Peje: Rruga “Beteja e koshares”

 Peje  (Rrethi te Dulia)
NUMRI  I KONTAKTIT:
+383 48 60-00-02

+383 45 66-55-99

dicasahomedesign@gmail.com

Shikime 2608
Kategoria Të tjera
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC