Metal Tech

Rrobaqepëse (2), Ekonomist/e

	 	 

Konkurs Pune

Fabrika e prodhimit të mobiljeve  METAL TECH është një ndër kompanitë më të suksesshme në sektorin e dizajnimit dhe prodhimit të mbiljeve në treg Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për punë, atëherë aplikoni për tu bërë pjesë e ekipit tonë Kompania për të plotësuar nevojat e veta, vazhdon me rekrutimin për vendet e lira të punës:

 • Rrobaqepëse (2)

 • Ekonomist/e 

RROBAQEPSE (2 Femra )

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

 • Të njohë mire procesin e qepjes .
 • Të ketë interesim për punë afatgjatë
 • Të jetë e motivuar për punë, interesim për të avancuar në prodhim.
 • Aftësi për të përfunduar punët brënda afateve.
 • Aftësi të mira komunikimi
 • Të ketë aftësi e gatishmëri të punojë në grup si pjesë e ekipit

EKONOMIST/E

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

 • Diplomë Bachelor në Kontabilitet, Financa;       
 • Së paku 5 vite përvojë menaxheriale në fushën e financave në biznese të mëdha;
 • Njohuri për çështjet e kontabilitetit dhe sistemin e taksave të Kosovës;
 • Të ketë njohuri dhe përvojë në përgatitjen e planit të biznesit, planit strategjik, buxhetimit, kontrollës dhe raportimit financiar;
 • Aftësi udhëheqëse dhe të vendimmarrjes;
 • Aftësi të shkëlqyeshme analitike;
 • I/e aftë të punojë në ekip dhe në mënyrë të pavarur;
 • Njohja e Gjuhës Angleze obligative
 • Niveli I avancuar përdorimit të programeve të kontabilitetit obligative.

Ne ofrojmë: Vend te sigurtë te punë dhe pagë stabile.

Konkursi është i hapur deri me datën 30.06.2021 

Kandidatet e përzgjedhur do të informohen dhe do të ftohen për intervistë.

Te gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në metaltechks@gmail.com

Për kushtet e punes na kontaktoni ne +383 44 411 117 (thirrjet vetem gjate orarit zyrtar) 

Shikime 1043
Kategoria Ekonomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC