Paradiso

Pastruese (Mirëmbajtëse)

	 	 

Paradiso shpall konkurs per keto pozita;

Lokacioni: Lipjan

 • Pastruese (Mirëmbajtëse)

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Mirëmbajtja e përgjithshme e objektit në të gjitha hapësirat e objektit;
 • Pastrimin e dyshemeve me makinë thithëse, larjen dhe dezinfektimin e tualeteve;
 • Përkujdeset për mirëmbajtjet e pajisjeve të kuzhinës;
 • Pranon dhe kujdeset për materialet shpenzuese të higjienës;

KUALIFIKIMET:

 • Të jetë e moshës 25 - 45 vjeq.
 • Të ketë përvojë pune.
 • Të jetë e korrekte në punë.
 • Të jetë energjike dhe punëtore.
 • Aftësi të mira komunikuese me palët dhe stafin.
 • Të jetë e nga zona e Lipjanit apo afër Lipjanit.  

Kandidatët e interesuar duhet të na shënojnë ne email paradiso@paradiso-kos.net, të na telefonojnë ose shkruajnë në 049 252 438 (Nga ora 08:00 - 17:00).

Konkursi është i hapur nga data 18.05.2021 – 17.06.2021 

Shikime 600
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC