A&M Clothes

Asistente të Shitjes, Arkatar/e

	 	 

Ky eshte konkursi:

Brendi i njohur i tekstilit: A&M Clothes hap vend të lire pune për:

 • Pozitat e kerkuar: Asistente të Shitjes / Arkatar/e
 • Punonjës: të rregullt
 • Orari i punës: i plotë
 • Vendi i punës:
  • Prishtinë (QT- Albi MALL) (Royal Mall, A&M Clothes-Sheshi),
  • Prizren (Abi Carshia),
  • Gjakove (Nertil),
  • Ferizaj (Ring MALL- The Village)
 • Afati për Aplikim: deri më 18.06.2021

Detyrat e Asistentit të Shitjes:

 • Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve, 
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë organizimin vizuel të mallit,
 • Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Detyrat Arkatarit:

 • Mirëpret klientët,
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit,me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare,
 • Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj,
 • Plotëson raporte të ndryshme të shitjes,
 • Raporton tek Menaxheri i dyqanit dhe Departamenti i Financave në Administratë.

Kualifikimet

 • Arsimimi i mesem ose i lartë
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.
 • Kontakt Refernce

MËNYRA E APLIKIMIT:

- Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: hr@am-clothes.com

- Ju lutem të vendoset në subjekt Pozita dhe Qyteti 

Shikime 2824
Kategoria Shitje
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC