Kreativ Qeramika

Konsulent/e i/e shitjes (5)

	 	 

POZITA: Konsulent/e i/e shitjes (5)

PËRGJEGJËSITË:

 • Të arrijë ta kompletoj studimin e produkteve për një kohë jo shumë të gjatë.
 • Të ofroj shërbim profesional për konsumatorë individual, arkitektë, dizajnerë dhe projektues, në Showroom.
 • Të zhvilloj dhe të implementojë kulturë në standardin më të lartë në Showroom.
 • Të bashkëpunoj me stafin me energji pozitive, komunikim efikas, zgjidhje të shpejtë të problemeve dhe të demonstroj integritet të lartë.
 • Të bashkëpunoj me klientët potencial edhe jashtë Showroom-it, që të arrihen qëllimet e kompanisë.
 • Të ofroj servis të veçantë për secilin klientë, duke u siguruar që çdo kërkese e tyre të trajtohet me korrektësi.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën shqipe dhe angleze.
 • Kandidatët të kenë diplomë universitare.

OFERTA:

 • Mundësi për të punuar në një kompani me kulturë të madhe dhe që njeh vlerat e punëtorëve.
 • Mbështetje me trajnime për zhvillim të vazhdueshëm profesional.
 • Mundësi për të punuar me ekip fantastik.
 • Orari nga e hëna deri të shtunën.
 • Pagesa konkuruese.

Kandidatët mund të dërgojnë CV-në në hr@kreativqeramika.com
Afati i aplikimit deri në datën 16.06.2021

Shikime 2087
Kategoria Shitje
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC