Tomorrow Nation

Script-Writer (Shkrimtar\e), Video Editor, Illustrator

	 	 

Tomorrow Nation është një studio e re dixhitale e pavarur që prodhon përmbajtje argëtuese, pozitive dhe origjinale për një audiencë globale me lokacion në Prishtinë.

Videot qe prodhohen postohen ne kanale tona ne Youtube, qe arrin mbi 3 Milion Abonentë.

Iniciativat aktuale përfshijnë zgjerimin përmes mediave sociale shtesë dhe rritjen e vazhdueshme të ekipit tonë të jashtëzakonshëm, për t'u siguruar fansave tanë më shumë përmbajtje që ata dëshirojnë dhe duan.

K O N K U R S  për Pozitat

  • Script-Writer (Shkrimtar\e)
  • Video Editor
  • Illustrator

Video Editor

Aftësitë e kërkuara

  • Aftësi të shkëlqyera për redaktimin e videove duke përdorur pakon Adobe, (Premiere Pro, Photoshop...)
  • Të jetë person kreativ, bashkëpunues, kurioz dhe mendje-hapur.

Illustrator

Aftësitë e kërkuara

  • Aftësi të shkëlqyera për redaktimin e fotove duke përdorur pakon Adobe.
  • Të jetë person kreativ, bashkëpunues, kurioz dhe mendje-hapur.

Script-Writer ( Shkrimtar\e)

  • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës shqipe dhe angleze (sidomos në të shkruar)
  • Aftësi të forta për të bërë hulumtime të detajuara online (online research)
  • Shkathtësi të forta drejtshkrimore dhe gramatikore.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në emailin: contact@tomorrow-nation.com

Shikime 1995
Kategoria Art & Dizajn
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC