Green Marketing

Operatorë të Gjuhës Gjermane dhe Spanjolle

	 	 

GM Creative po kërkon Operator/e për Call Center të gjuhës Gjermane.

Kualifikimet:

  • Njohja e Gjuhës Gjermane
  • Njohja e Gjuhes Spanjolle
  • Eksperienca e Punës, Obligative;
  • Të jetë komunikativ/e

Bonuse ditore, javore dhe mujore!

Të interesuarit për aplikim të na kontaktojnë me anë të numrit +383 (0) 49 585 589 apo të dërgojnë CV-të e tyre në emailin support@greenmarketingks.com

Shikime 2387
Kategoria Telekomunikim
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC